torstai 28. toukokuuta 2015

Heipä hei, pitkästä aikaa!







Moikka lukijat! Viime julkaisu on vuodelta 2013, joten ois aika jo kertoa täällä uusia kuulumisia. :)
Kirjoittajana tänään olen minä, työharjoittelija Paulina.
Kesä tulee, tekemistä on ja porukkaa riittää! Aitat on siis otettu jo käyttöön, joten tänne vaan lomailemaan päärakennuksen huoneisiin tai jompaan kumpaan aittaan mikä vaan on mieluisin. Aamupalaa tarjoillaan joka aamu asiakkaan toiveen mukaisesti. Ollaan joustavia ja se lienee tämän paikan vahvuus:) Muistattehan, että täällä on myös pihasauna. Meillä on myös näyttelytila, jossa talon Isännän Panun tekemiä töitä! Tässä vähän esimakua aamupalasta, aittoista ja saunasta.

- Kuvassa meidän aittarakennus, jossa myös näyttelytilat.


- Tässä yhden hengen aamupala. Kuva otettu tänään:) 
 - Sauna on puulämmitteinen. Lämmitämme saunan asiakkaan pyydettäessä.
Itse olen ollut harjoittelussa täällä jo melkein neljä viikkoa. Työtehtäviä on ollut monenlaisia, mutta se ei ole ongelma. Tykkään olla täällä töissä sillä joka päivä on jotain uutta. Olen päässyt pihahommiin (nurmikon leikkuu, haravointi), siivoushommiin (aittojen ja saunan kesäsiivoukset) ja olen jo jopa päässyt ottamaan asiakkaita vastaan. Onhan se epämiellyttävää välillä herätä kello 5:00 jos ei ole aamuihmisiä, mutta kun töihin tulee ja talon väki ottaa iloisesti vastaan niin kyllä se päivä hyvin alkaa!  Etenkin kun karvakamu Conan tervehtii jo ovella:)

(- Lemmikeistä puheenollen muistattehan, että aittoihin saa pienestä maksusta ottaa oman karvaturrin!)
Tekstiä on tullut jo tähän kirjoitukseen paljon, joten eiköhän lopeteta tämä pätkä pariin uuteen kuvaan B&B Pinuksen pihalta.





 Ps. Meidät löytää nykyään Instagramista nimellä bbpinus!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti