keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Parasta just nyt!



Moikka moi! 

Täällä taas pitkästä aikaa Pinuksen väen terveiset :) Olisi tarkoitus tuoda meidän lukijoille esille mitä meidän lähistöllä voi hiihtolomalla puuhailla. 



Valokuvaus

Tällä hetkellä on paras mahdollinen sää käydä kuvaamassa mitä ikinä tahdottekaan! Mäntyharjussa on tunnetusti tosi kaunis luonto ja vanhoja rakennuksiakin löytyy kyllä. Lunta löytyy, ei ole liian kylmä ja hyvin useasti paistaa kaunis aurinko! Nappaa siis kamera kouraan ja tule Mäntyharjuun kuvaamaan ;)



Hiihto 
Jos pidät hiihtämisestä, niin meiltä latuja löytyy! Esimerkiksi aivan meidän vieressä on järvi ja järvellä on hiihtolatu, joten kaukaa ei tarvitse kohdetta hakea. Latu on vilkkaassa käytössä päivittäin. Tämän lisäksi latuja löytyy myös pururadalta. Pururadalle on matkaa vähän päälle 1km. Latuja on eri pituisia. Ei muuta kun sukset mukaan ja tervetuloa :) Puheitten mukaan Mäntyharjun ladut on etelä-Suomen parhaat! Tapasimme pari viikkoa sitten perheen, joka oli tullut Mikkelistä Mäntyharjuun hiihtämään ja luistelemaan. Tilaa meiltä maksuton Mäntyharjun latukartta! Tilaukset: bbpinus@gmail.com




Luistelu 

Täältä löytyy aurattu jääreitti, samalta lähijärveltä mistä ladutkin. Urheilukentän lähellä on sekä kaukalo, että hiekkakentästä tehty laaja luistelualue :)  Retkiluistimia voit vuokrata kirjastosta.  HUOM! UUTUUS! Harri Taskinen vuokraa liukulumikenkiä Mäntyharjussa - kätevä liikkumismuoto luonnossa. Tsekkaa tästä!



Pulkkamäki

Lapsiperheille voin lämpimästi suositella Kisalan vieressä olevaa laskupaikkaa! Mäen päältä löytyy myös leikkipuisto ja makkaranpaisto paikka. Makkaraa paistaessa näkee hyvin mitä lapset puuhailee. Paikka on turvallinen ja mukava. Monet lapset viettävät siellä aikaa. Jos lapset nauttivat enemmän leikkipuistoista, niitä löytyy ainakin kaksi tämän liukumäki leikkipuiston lisäksi. Yksi on aivan lähellä meitä alle kilometrin päässä ja toinen on keskustan kupeilla. Leikkiä voi myös edellä mainitun koulun pihassa :)




PS. Mäntyharjusta löytyy myös muita makkaranpaistopaikkoja metsäreittien varrella!

Valinnan varaa löytyy. Otahan mieleiset kamppeet mukaan ja tule Mäntyharjuun viettämään hiihtolomaa :)






TERVETULOA!