keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Mäntyharjulla tapahtuu :)

HEIPÄ HEI!

Tänään oiskin tarkoitus kertoa teille Mäntyharjun menosta. Täällä on paljonkin pientä puuhaa ja tapahtumia. Yleensä itse, jos olen muualla kuin kotipaikkakunnalla en jaksa enää kotia kivan illan jälkeen lähteä. Tuskin moni teistäkään, joten kun olette täällä tervetuloa meille! 
Nyt kuitenkin jutellaan näistä paikoista ja tapahtumista. Mäntyharjusta ja täältä läheltä löytyy muutamiakin paikkoja, joissa on toimintaa. Tässä pari esimerkkiä.

KURKINIEMI

Kurkiniemi on siis aivan B&B Pinuksen vieressä, radan toisella puolen. Kurkiniemessä on kahvila ja ravintola toimintaa, mutta aina välillä he järjestävät jonkun pienen esiintymisen tai tapahtuman. Viimeisin esiintyjä oli Benjamin Peltonen! Vanhempi sukupolvi ei välttämättä tätä nimeä tunnista, mutta hän on nuorten suosiossa. Hän esiintyi ikään kuin Kesäkauden avajaiskonsertissa. Paikalla oli lasten hoitoryhmät, koulu, palvelukoti ja muita kyläläisiä.


TOMMOLAN SUURLAVA

Legendaarinen vanha lava. Tommolan lavalla tapahtuu tänäkin kesänä! Lava aukeaa jälleen 5.6.15. Seuraavia ensiintyjiä ovat mm. Hurma, Apulanta, Popeda, Dingo. Tsekkaa lisää heidän omilta nettisivuiltaan:) Muistathan, että ikäraja on K18. Tommolan suurlavan sivuille pääset tästä *naps* :)



NURMAAN LAVA

Nurmaan lava on rakennettu vuonna 1962. Vuosien varrella lavalla ovat käyneet esiintymässä muun muassa Olavi Virta, Eija Sinikka, Erkki Junkkarinen ja Annikki Tähti.
Tanssien yhteydessä lavalla toimii ravintola C-oikeuksilla. Lavalle on rakennettu uusi ravintola vuoden 2013 alkukesästä. Nurmaan lavan liput maksavat 13€. Tänä kesänä Nurmaan lavalla nähdään Kake Randelin!



METSÄLINNA (RISTIINA)

1950 -luvulla perustettu tanssilava kuuluu Etelä-Savon suosituimpiin tanssipaikkoihin. Metsälinnan lavalla orkesterit soittavat sunnuntaisin monipuolista tanssimusiikkia. Joka kerta soitettavien tanssilajien listaan sisältyvät: foksi, tango, valssi, hidas valssi, humppa, jenkka, polkka, masurkka ja jive. Sunnuntaitanssien lisäksi lavalla järjestetään muita musiikillisia tapahtumia.14.6 Metsälinnassa esiintyy Hurma!


PS. Viime sunnuntaina Mäntyharjun keskustassa Krouvissa esiintyi Iron Maidenin ex-laulaja Blaze Bayley! 






Tällä kertaa ei muuta, see you next time!:)
B & B Pinus/ Työharjoittelija